Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از شاگردان استاد مولایی به بیان خاطره‌ای از اعزامش به آرژانتین طی سفرهای متعدد و تأثیر تلاوتش از سوره مبارکه حمد به سبک محمدصدیق منشاوی بر روی خبرنگار این کشور گفت و اظهار کرد: تلاوتش در مسجد شهر توکومان از شبکه آرژانتین پخش شد.

سید ناصر رضوی قاری و مدرس قرآن و از شاگردان استاد مولایی(ابراهیم پورفرزیب) بود که هم‌اکنون ساکن اصفهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در اول فروردین سال‌ ۱۳۳۴ در تهران متولد شد و از قاریانی بود که برای تشییع پیکر امام خمینی(ره) حضور یافت و بر پیکر مطهر ایشان سوره مبارکه حمد را به سبک استاد منشاوی تلاوت کرد.

رضوی در گفت‌وگو با ایکنا به خاطره‌ای از اعزامش به کشور آرژانتین اشاره کرد که در ادامه متن آن از نظر می‌گذرد؛

طی نخستین سفرم به محض آغاز فعالیت‌های آموزشی، مردم شیعه و اهل تسنن و حتی مسیحیان و بودائیان شهرهای مختلف این کشور از این دوره‌ها استقبال کردند، به گونه‌ای که برخلاف سفرهای مختلف و به جای پنج روز، چهارماه ما را نگه داشتند.

درباره این مدرس قرآن بیشتر بخوانید؛

بالاترین خدمت در لباس استادی فعالیت پیشکسوت قرآنی در مدارس اصفهان

نخستین اعزامم با مرحوم محمدعلی اوحدی و استاد سیدمرتضی سادات فاطمی بود. افراد در آرژانتین استشهادیه پر کردند و از ما خواستند، مدتی در آنجا بمانیم تا به اجرای برنامه‌ها و دوره‌های آموزشی بیشتری بپردازیم، خاطرم هست حدود چهار ماه تمام در سفر اول آنجا بودیم و بلافاصله برای سفر بعدی هم دعوت نامه ارسال کردند که سه ماه، سه ماه آنجا می‌ماندیم. طی سفر‌های سوم و چهارم، عده استقبال‌کنندگان از ما در فرودگاه به اندازه‌ای زیاد بود که چندین ماشین برای استقبال می‌آمدند.

طی این سفرها استقبال در فرودگاه به اندازه‌ای زیاد بود که رژیم صهیونیستی آرژانتین در فرودگاه به وحشت افتاد. هنگامی که وارد فرودگاه شدم، صدای الله اکبر در سالن فرودگاه پیچید و این موجب شد که معلوم شود از ایران آمده‌ام. متأسفانه پلیس دور ما را گرفت، به گونه‌ای که می‌خواست من را دستگیر کند، گفتم: «چرا می‌خواهید دستگیر کنید؟» گفتند: «زمان شاه ایران هم هنگامی که الله اکبر گفتید، رژیم شاه را ساقط کردید اینجا نیز الله اکبر گفتید و ما احساس تزلزل کردیم».

برای همین بود که مراحل صدور ویزا برای من از سوی دولت آرژانتین، سه ماه و نیم و بعضاً نیز چهار ماه به طول می‌انجامید و هنگامی که به سفارت آرژانتین در تهران ‌رفتم و علت تأخیر را پرسیدم، گفتند «تو برای چی می‌خواهی به آنجا بروی؟» گفتم «می‌خواهم قرآن بخوانم» گفتند «نه، تو آنجا فعالیت سیاسی می‌کنی»، گفتم من در محافل به تلاوت قرآن می‌پردازم و سخنرانی بر علیه آن چیزهایی که شما می‌گویید، نکرده و نداشته‌ام».

تلویزیون آرژانتین حتی یک لحظه تصویر انقلاب اسلامی را نشان نمی‌داد، فقط یک سال در زمان ریاست جمهوری حجت‌الاسلام سیدمحمدخاتمی، رئیس جمهور وقت، لحظه‌ای تصویری و خبری را ارائه کردند که آن هم به خاطر موضع‌گیری لیبرالی ایشان بود، اما در یکی از جلسات قرآن در مسجدی در شهر توکومان، خبرنگاری با حجاب نامناسب برای مصاحبه با من آمده بود که مصاحبه درباره موضوعی که گفت را انجام ندادم، اما به او جمله بسیار مؤدبانه آرژانتینی گفتم که به بزرگان و شخصیت‌ها می‌گویند؛ یعنی «تقاضامند هستم جلوس بفرمائید».

تا من این جمله را گفتم، آن خانم نشستند و از ایشان تقاضا کردم تا تلاوتم از سوره مبارکه حمد را ضبط کنند و من هم این سوره را به سبک استاد محمد صدیق منشاوی تلاوت کردم. در دلم به مادرم حضرت زهرا(س) متوسل شدم تا این تلاوت این بانوی خبرنگار را منقلب کند و این تابو را شکسته شود و صدای من تأثیرگذار باشد. 

هنگامی که برای اجرای محفل شب به مسجد شهر توکومان رفتم، امام جماعت آن شیخ محمود که از شیعیان نیز بود، به من گفت: «طیب طیب، بدو بیا»، در عین ناباورانه در تلویزیون صهیونیستی، قرائت قرآن من از سوره مبارکه حمد به سبک منشاوی پخش شد و این تابو شکسته شد. الحمد الله رب العالمین.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا فعالیت های قرآنی مؤسسات قرآنی قرآن سوره مبارکه حمد الله اکبر سه ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۶۹۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعویض قرآن دروازه ورودی شیراز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، قرآنی که برفراز دروازه وردی شمالی شیراز معروف به دروازه قرآن گذاشته شده، منتخبی از برخی سوره‌های کلام الله وحی است.

دروازه قرآن یکی از شش دروازه اصلی شیراز بوده که در دوره عضدالدوله دیلمی ساخته و به دلیل وجود قرآن ۱۷ من مشهوری که در آن بوده، به دروازه قرآن معروف شده است.

قرآن ۱۷ من معروف دروازه قرآن، هم اکنون در موزه پارس شیراز نگهداری می‌شود و به گفته مسئولان سال‌ها به جای آن قرآن دیگری قرار داده می‌شد.

هم اکنون شهرداری قصد دارد هر سال یک قرآن را در دروازه قرآن قرار دهد و قرآن قبل را به بزرگان استان فارس اهدا کند.

دروازه قرآن در سال ۱۳۷۵ در فهرست آثار ملی ثبت شد.

این بنا بین دو کوه چهل مقام و باباکوهی در تنگه الله اکبر واقع شده است.

دیگر خبرها

  • فریادهای الله اکبر و شادی مردم غزه در پی اعلام خبر آتش‌بس+ فیلم
  • فیلم| فریادهای الله اکبر و شادی مردم غزه در پی اعلام خبر آتش‌بس
  • حج امسال حج برائت از دشمن جنایتکار صهیونیستی و حامیانش/حجاج باید بتوانند منطق قرآنی برائت ابراهیمی را برجسته‌تر از همیشه نشان دهند/یاد خدا و وحدت؛ دو عنصر اصلی حج
  • ببینید | خاطره جالب روحانی معروف از آوازخوانی در حضور رهبر معظم انقلاب و آیت الله جوادی آملی
  • سرکوب دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین با لابی رژیم صهیونیستی صورت می‌گیرد
  • بدرقه صدای خاطره‌انگیز رادیو به خانه ابدی
  • «منم بچه مسلمان» از شبکه پویا و قرآن
  • برگزاری طرح «هر روستا یک خانه قرآن» در ملایر
  • مرجعیت علمی امام صادق (ع) انحراف را به حداقل رساند
  • تعویض قرآن دروازه ورودی شیراز