Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهید نصرت‌الله‌زمانی‌نژاد در عملیات غرور‌آفرین والفجر ۸ در سن ۲۰ سالگی بر اثر اصابت ترکش به قفسه سینه به درجه رفیع شهادت نائل آمد و پیکر پاکش در گلزار مطهر شهدای محله قلعه خنداب به خاک سپرده شد.rnrn

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  نسیم خنداب، شهید نصرت‌الله زمانی‌‌نژاد در سال ۱۳۴۴ در محله «قلعه خنداب» متولد شد و در سال ۱۳۶۴ در منطقه عملیاتی اروند به کاروان شهدا پیوست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شهید بزرگوار سال ۱۳۶۲ وارد بسیج سازندگی شد و سپس با سمت پاسدار وظیفه به جبهه‌های حق علیه باطل شتافت.

شهید زمانی‌نژاد علاوه بر گذراندن دوره خاص یگان دریایی در یگان اطلاعات و عملیات لشکر ۱۷ علی‌بن‌ابی‌طالب(ع) نیز نقش مهمی را ایفا می‌کرد.

شهید نصرت‌الله‌زمانی‌نژاد در عملیات غرور‌آفرین والفجر ۸، پس از آزاد‌سازی جزیره فاو که با شجاعت تمام و پس از عبور از موانع چند لایه دشمن بعثی حاصل گردید؛ در ۲۱ بهمن ماه سال ۱۳۶۴ در سن ۲۰ سالگی بر اثر اصابت ترکش به قفسه سینه به درجه رفیع شهادت نائل آمد و پیکر پاکش در گلزار مطهر شهدای محله قلعه خنداب به خاک سپرده شد.

به بهانه سالروز شهادت این شهید والامقام و در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی به گفتگو با پدر این شهید نشستیم تا خاطراتی ولو کوتاه را از روزهای انقلاب برای‌مان بگوید.

پدر شهید «نصرت‌الله زمانی‌نژاد»:

فریاد «الله اکبر» ۲۲ بهمن ۵۷ ندای حق‌طلبی ملت ایران در سایه‌سار اطاعت از ولایت بود

ولی‌الله زمانی‌نژاد، پدر شهید نصرت‌الله زمانی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار نسیم خنداب، ضمن بیان خاطراتی از حال وهوای دوران انقلاب اسلامی گفت: همراه با مردم شهرستان خنداب در راهپیمایی‌های قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی حضوری فعال داشتم. 

زمانی‌نژاد اظهار کرد: در آن سال‌ها هر کسی تلویزیون نداشت و در محله ما تنها یکی از همسایه ها بود که تلویزیون داشت و ما هم برای اطلاع از جریانات و رویدادهای بهمن ۵۷ به منزل وی می رفتیم و اخبار را دنبال می‌کردیم.

پدر شهید نصرت‌الله‌ زمانی‌نژاد، تصریح کرد: زمانی که امام(ره) اعلام راهپیمایی می‌کردند، تمام مردم اعم از پیر و جوان، زن و مرد با عشق به امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی به خیابان‌ها می‌آمدند و با سر دادن شعارهایی چون «مرگ بر شاه»، «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» و «الله اکبر» انزجار خود را از رژیم پهلوی به جهانیان نشان می‌دادند.

زمانی‌نژاد در ادامه افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی مردم ساختمان ژاندارمری‌ها را در اختیار گرفتند و کمیته انقلاب اسلامی تشکیل دادند، در شب ۲۲ بهمن نیز به بالای پشت‌بام‌ها رفته و با سر دادند شعار «الله اکبر» ندای حق‌طلبی و حقیقت‌جویی، وحدت و همدلی را در سایه‌سار اطاعت از ولایت فقیه به گوش جهانیان رساندند.

وی با اشاره به اینکه دشمنان نظام اسلامی از همان ساعات نخست پیروزی انقلاب اسلامی علیه این نظام دست به توطئه زده‌اند، گفت: پس از شکست در توطئه‌های خود که بعد از فرار شاه برای تثبیت قدرت رژیم پهلوی و سرکوب قیام ملت ایران در ایران اجرایی کردند تصمیم گرفتند تا با حمایت رژیم صدام جنگ نظامی را علیه این ملت رقم زنند.

این پدر شهید تصریح کرد: با آغاز جنگ تحمیلی تمام کسانی که دل در گرو این انقلاب داشتند فرمان حضرت امام خمینی(ره) را برای دفاع از اسلام لبیک گفتند و عازم جبهه‌های نبرد حق علیه باطل شدند که پسرم نصرت‌الله هم از مانند سایر رزمندگان ادای احساس دین کرد و برای ادای وظیفه خود راهی جبهه ها شد.

وی با اشاره به خاطراتی از فرزند شهیدش گفت: در ۱۷ بهمن ماه سال ۱۳۶۴ پسرم از جبهه به دیدار من و مادرش آمد و گفت، می‌خواهم به دیدار امام خمینی(ره) بروم، آمده‌ام از شما و مادرم خداحافظی کنم، سپس رو به مادرش کرد و گفت، «مادرجان دل از شما و این دنیا بریده‌ام و دل به خدا بسته‌ام».

زمانی‌نژاد با بیان اینکه حفظ واجبات انقلاب از اوجب واجبات است، ادامه داد: فرزندم تاکید ویژه ای بر حضور در راهپیمایی ها داشت. فردای آن روز (۱۸ بهمن‌ماه سال ۶۴) به همراه فرزند شهیدم در راهپیمایی که در اراک برگزار شده بود با یکدیگر شرکت کردیم و بعد به ایستگاه قطار رفت و با خداحافظی عازم جبهه شد؛ سه روز بعد از آن آخرین دیدار، همسایگان و اهالی محله  خبر شهادت فرزندم را به من دادند.

مادر شهید نصرت‌الله زمانی‌نژاد در خصوص نحوه شهادت فرزندش گفت: من و پدر شهید برای شناسایی پیکر فرزندمان به اراک آمدیم و زمانی که چهره او را دیدیم لبخندی زیبا بر لب داشت. فرزندم در عملیات والفجر ۸ از ناحیه سینه مورد اصابت ترکش قرار گرفته بود و به فیض شهادت نائل آمد.

فرازی از وصیت‌نامه شهید نصرت‌الله زمانی‌نژاد:

همیشه پیرو ولایت فقیه و ادامه دهنده راه شهدا باشید

«خداوند را شکر می‌کنم که در دورانی زندگی می‌کنم که جنگ میان حق و باطل را می‌بینم، در این جنگ خداوند رهبری به مانند سالار شهیدان، امام حسین(ع) به ما عنایت کرده است و من چگونه می‌توانم در این زمان آرام زندگی کنم و نسبت به آینده کشور و اسلام بی‌تفاوت باشم.

پدرم، می‌دانم که بسیار برای من زحمت کشیده‌اید و با سختی‌های کار کشاورزی و کارگری من را به سن ۲۰ سالگی رسانده‌اید و امید دارید تا من در آینده کمک‌ کار شما باشم، اما چه کنم هر زمانی که به دنیا و مسائل دنیوی فکر می‌کنم از ایثار و شهادت فاصله می‌گیرم، پس اجازه بدهید این اقبال الهی را از دست ندهم و همانند حضرت علی‌اکبر(ع) از دین اسلام و وطن عزیزم دفاع کنم تا به آرزوی خود که همان شهادت است، برسم.

مادرم، چگونه می‌توانم در زمانی که امام زمانم درخواست کمک کرده است، بی‌تفاوت باشم و در این دنیا مشغول روزمرگی باشم، پس اجازه دهید تا آخرین قطره خون خود در راه اسلام بجنگم.

خواهرانم، حجاب خود را رعایت کنید و به مانند حضرت زینب کبری(س) صبور باشید و تا آخرین لحظه مدافع امام و انقلاب باشید.

برادرانم، امید دارم بعد از شهادت من همیشه پیرو ولایت فقیه باشید و راه شهدا را ادامه دهید.»

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۲۳۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشارات انقلاب اسلامی با ۴۰ عنوان کتاب جدید از منشورات رهبرانقلاب در راه نمایشگاه کتاب

انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدّظلّه‌العالی) با ۲۰۷ عنوان کتاب شامل ۴۰ عنوان کتاب جدید در سی‌و‌پنجمین دوره‌ی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور خواهد داشت.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدّظلّه‌العالی) با ۲۰۷ عنوان کتاب شامل ۴۰ عنوان کتاب جدید در سی‌و‌پنجمین دوره‌ی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور خواهد داشت.

این ۴۰ عنوان کتاب جدید انتشارات انقلاب اسلامی شامل کتاب‌هایی است که از اردیبهشت ۱۴۰۲ به بعد چاپ شده‌اند و ۱۴ عنوان نیز برای نخستین بار در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ در دسترس علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.


«حدیث زندگی» عنوان مجموعه‌ای ۶ جلدی از انتشارات انقلاب اسلامی است که ۳ جلد از آن در نمایشگاه کتاب امسال در دسترس مخاطبان قرار می‌گیرد. این مجموعه شامل شرح احادیث حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای است که در ابتدای جلسات درس خارج فقه از سال ۶۹ تا ۹۵ مطرح گردیده و برای نخستین بار مجموعه این احادیث منتشر می‌شود. گزیده‌ی احادیث «مکارم‌الاخلاق»، «النوادر» و «امالی الصدوق» به انتخاب و شرح حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدّظلّه‌العالی) عناوین کتاب‌هایی هستند که در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود.


کتاب «گنجینه‌ی بی‌پایان» مجلّد جدید مجموعه‌ی ۴ جلدی «شرح نهج‌البلاغه» است که دربرگیرنده‌ی شش گفتار از بیانات حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدّظلّه‌العالی) می‌باشد که به مسئله‌ی شناخت و بررسی جایگاه، اهمّیّت و ویژگی‌های نهج‌البلاغه می‌پردازد. ۳ عنوان دیگر این مجموعه، «منشور حکومت علوی»، «راه روشن مدیران» و «نبوتها» را شامل می‌شود که پیش از این منتشر شده بودند و در حال حاضر، با ویرایش، صفحه‌آرایی و طرح جلد جدید ارائه شده‌اند.

«مروری بر بیانات حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای مدّظلّه‌العالی درباره‌ی موسیقی» به قلم حجت‌الاسلام مهدی گرامی‌پور، «روایت تولید؛ سیره‌ی اقتصادی معصومین (ع) در اندیشه‌ی حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای» نوشته‌ی حجت‌الاسلام حمید سبحانی‌صدر، «درآمدی بر نظریه‌ی تعلیم و تربیت در بیانات حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای» نوشته‌ی دکتر حسن ملکی، «درآمدی بر علوم انسانی اسلامی در اندیشه‌ی حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای» نوشته‌ی حجت‌الاسلام سیّدمهدی موسوی و «بازسازی انقلابی در ساختار فرهنگی در اندیشه‌ی حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای» نوشته‌ی مهدی جمشیدی، دیگر عناوین تازه‌ی انتشارات انقلاب اسلامی در نمایشگاه کتاب تهران هستند.


«روایت اوّل‌شخص از شخصِ اوّل» نوشته‌ی مهدی قزلی است که شامل حاشیه‌نگاری‌های این نویسنده از دیدار‌ها و برنامه‌های رهبر معظّم انقلاب طی سال‌های ۸۸ تا ۹۸ است که برخی از آن‌ها در پایگاه KHAMENEİ.IR منتشر شده بود و سیزده روایت نیز برای نخستین بار در این کتاب منتشر شده است.


انتشارات انقلاب اسلامی امسال رمانی نیز برای گروه سنی نوجوان عرضه خواهد کرد. «خاکسپاری دوّم بانوی مرگ» عنوان رمانی است که به قلم نیما اکبرخانی در ۲۸۰ صفحه منتشر شده است.


انتشارات انقلاب اسلامی طبق روال سال گذشته برنامه ویژه‌ای به مناسبت میلاد حضرت معصومه سلام‌الله‌علی‌ها و روز دختر پیش‌بینی کرده است.


توزیع محصولات و نمایش آثار متنوع با هدف ترویج کتاب و کتابخوانی از منظر حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای نیز از دیگر برنامه‌های انتشارات انقلاب اسلامی خواهد بود.

دیگر خبرها

  • فریادهای الله اکبر و شادی مردم غزه در پی اعلام خبر آتش‌بس+ فیلم
  • فیلم| فریادهای الله اکبر و شادی مردم غزه در پی اعلام خبر آتش‌بس
  • دیدار مسوولان و کارگزاران حج با رهبر انقلاب
  • دیدارمسوولان وکارگزاران حج با رهبر انقلاب
  • انتشارات انقلاب اسلامی با ۴۰ عنوان کتاب جدید از منشورات رهبرانقلاب در راه نمایشگاه کتاب
  • سرکوب دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین با لابی رژیم صهیونیستی صورت می‌گیرد
  • انتشار متن نامه شهید سردار زاهدی به رهبری/ شهید زاهدی چه هدیه‌ای تقدیم رهبر انقلاب کرد؟
  • ماجرای هدیه و نامه شهید زاهدی به رهبر انقلاب چه بود؟
  • پیام تسلیت امام جمعه و استاندار کرمانشاه در پی شهادت سرباز مرزبانی
  • سه جریان مخالف استاد مطهری